Cautare

33837 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei in anul 2009" (4.75 secunde)
Social-democratii se prabusesc in toate sondajele, dar le arde in continuare de joaca. Conducerea PSD a iesit in fata presei cu un bilant negru al guvernarii portocalii, intr-un soi de joc „ce ne vom face noi cand vom fi mari”.
Adevarul publica un interviu cu Radu Mazare intitulat "Nu s-a trezit vana in romani, in ’89!", din care puteti citi in continuare prima parte. Primarul Constantei nu crede in revolutia spontana. ... In 1989, Mazare era student la Institutul de Marina Civila.
Deputatul PNL Gheorghe Dragomir (foto) considera ca bugetul de stat pe 2009, adoptat sambata, “este cel mai prost de pana acum”.
DAN CONSTANTIN) Cand a pornit cu flacara democratica prin tara, Basescu Traian s-a copiat pe el din editia 2009. Flacara violet i-a dat atunci taria ca il invinge pe Geoana, prins in menghina energetica a familiei Manolea.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel. ... Noua oameni de afaceri doljeni figureaza in Top 300 Capital, ajuns la cea de-a zecea editie, top care va aparea pe piata saptamana viitoare.
Primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, nu mai poate sa taca in ceea ce priveste propriul dosar de la DNA, sustinand ca presedintele Klaus Iohannis si fostul premier Emil Boc au probleme identice, in calitatea lor de primari (al Sibiului, respectiv al Cluj-Napocai).
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Proprietarii a patru autoturisme, printre care si un politist din Drobeta Turnu Severin, au avut parte ieri-dimineata de o surpriza neplacuta. Un copac din parcarea unde se aflau mai multe masini s-a rupt din senin si a cazut peste patru autoturisme.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: ... In scrisoare, fostul presedinte al Romaniei il invinovateste pe actualul presedinte Traian Basescu pentru degradarea morala a societatii romanesti.
La aceasta data, numarul turistilor este destul de redus, vremea se pare ca nu mai tine cu cei care ar fi dorit sa petreaca un sejur la malul marii in liniste, in septembrie, luna mai putin aglomerata decat perioada de varf de sezon, si evident mai ieftin.
Octavian Stireanu analizeaza decaderea implacabila a regimurilor portocalii in Georgia, Ucraina si Romania. Cu cinci ani in urma, din oul unor revolutii portocalii, scoteau capsorul, aproape simultan, trei crai de la Rasarit: Saakasvili, in Georgia, Iuscenko, in Ucraina si Basescu, in Romania.
Senatorii au adoptat in sedinta de marti, 20 Septembrie 2016, cu un singur vot impotriva si o abtinere, o Declaratie prin care Senatul Romaniei saluta aniversarea a 25 de ani de la proclamarea independentei Republicii Moldova fata de URSS.
Cine se afla pe Luna? ... FARCAS ) Intre anii 1969 si 1972, pamantenii au pus piciorul pe Luna, in cadrul misiunilor Apollo, aducand si 400 kilograme de roci, dar mai ales nenumarate fotografii, filme si informatii.
Chinezu’, mosieru si pipita Meritata clipa de glorie a lui Ponta Sa le luam in ordine. Mai intai avem vizita in Romania a premierului chinez.
ce si-a propus in 2016, in prima emisiune, si ce s-a indeplinit! ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM.
Daca ne imaginam ca partile aflate in conflict se preocupa de problemele pe care le ridica si in numele carora se bat, ne inselam. ... A sperat sa stopeze caderea in sondaje. Face un joc de imagine si abia in secundar unul politic real.
Reproducem partea a doua a unui articol senzational, publicat in Jurnalul National, despre cuplul politic "Elena Udrea-Traian Basescu". ... Relatia lor, intrata in legenda, a dat peste cap Romania.
In timp ce Victor Ponta, prin razboiul cu Geoana, simte nevoia sa demonstreze ca el este seful in PSD, Ion Iliescu este manat doar de dorinta de razbunare fata de cel care l-a invins in 2005. Mircea Geoana pare un un cui in talpa PSD.
google-analytics.com